AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, seçim çalışmaları kapsamında İlçe ve belde Belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan İsmail Usta, ziyaretlerine ilk olarak doğduğu topraklardan başladı.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'i makamında ziyaret ederek destek isteyen AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı İsmail Usta, daha sonra sırasıyla Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ve Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık'ı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Usta, “Teşkilatımızın bir neferi olarak, ülkemizin yüzyılı için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde milletimizin bize duyduğu güvene layık olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.