TBMM tarafından düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası "Mahallede Maç Var" etkinliğinde dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

TBMM Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvanın kız takımları arasında oynanan final maçında Denizli Horozkent birinci, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü ikinci, Kocaeli Futbol Kulübü üçüncü, Kayseri Kadın Futbol Kulübü dördüncü oldu. Erkeklerde birinciliği Bursa Arabayatağı Spor Kulübü, ikinciliği Mersin Ter Spor Kulübü, üçüncülüğü Samsun Atakum Belediye Spor, dördüncülüğü ise Afyon Gençlik Spor aldı.

TBMM Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvanın final maçının ardından dereceye giren takımların kupa ve hediyelerini, TBMM Başkanı Şentop, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz ve bölge milletvekilleri verdi.

Ödül törenin ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "23 Nisan Futbol Turnuvası sonunda şampiyon olan takımlarımıza ödüllerini TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’un himayelerinde takdim ediyoruz..." dedi.

Açıkgöz; "TBMM Başkanımız Sn Prof. Dr. Mustafa Şentop’un himayelerinde; 23 Nisan coşku ve heyecanı tüm güzelliğiyle devam ediyor...Gazi Meclisimiz çocuk sesleriyle şenlendi. Bu vesile ile yarınımız geleceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi.

TBMM Meclis Başkanı Mustafa Şentop'ta, çok yoğun bir katılım gerçekleştiğini ve turnuvaya katılan herkesi kutladığını ifade ederek, "Kazanmak tali bir şey. Esas, katılmak ve oynamaktı. O yüzden katılan bütün takımları tebrik ediyorum." dedi.

Yarın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Meclis'in açılışının 102'inci yılı olduğunu anımsatan Şentop, çocukların da bayramını kutladı.