TBMM Genel Kurulunda gündem dışı söz alarak İstanbul Taksim'deki terör saldırısı hakkında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Her türlü saldırılarla istikbalimize, ekonomik kalkınmamıza ve parlayan turizm hareketimize set koymaya çalışanlar bilmeli ki; biz daha çok motiveyiz, daha da çok başarılı olacağız ve özellikle de terörde size boyun eğmedik, eğmeyeceğiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Saldırının sorumlularına gereken cezaların verileceğini vurgulayan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi eğitenleri ve destekçilerini bildiklerini, hesabını soracaklarını belirtti.



"Aziz milletimiz birlikte acılarını bertaraf etmiş ve birlikte dik durmayı, yılmamayı başarmıştır" ifadesini kullanan Açıkgöz, saldırıyla turizmin de baltalanmaya çalışıldığını ama bunun başarılamadığını dile getirdi.

Terör saldırılarını kınayan Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği vizyonla 2023, 2053, 2071'e "Türkiye Yüzyılı" parolasıyla emin adımlarla ilerleyeceğiz ve müreffeh Türkiye ideallerimizi muhakkak gerçekleştireceğiz." dedi.