Türkiye Büyük Millet Meclisini yerinde görmek amacıyla Ankara’ya giden Nevşehir, Konya ve Karaman İmam Hatip Liseleri Genç Önder Okul Başkanlarını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Mecliste konuk etti.

İmam Hatip Liseleri Genç Önder Okul Başkanlarını Gazi Meclis'te kabul eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra 15 Temmuz günü hain darbe girişimi sırasında bombalanan yeri ve diğer bölümleri gezdiren Milletvekili Açıkgöz daha sonra TBMM ‘nin salonunda misafirlerini Meclisin önemi ve tarihi hakkında bilgilendirdi. 

Açıkgöz'e Teşekkür ettiler...

Genç Önder İmam hatip lisesi okul başkanları yaptıkları açıklamada; "Konya, Nevşehir, Karaman, İmam Hatip liseleri okul başkanlığına Külliye ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gezme şansını sağlayan Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Milletvekili Açıkgöz; “Asım’ın Nesli”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "Nevşehir, Konya, Karaman İmam Hatip Liseleri Genç Önder Okul Başkanları kardeşlerimizi Gazi TBMM’mizde ağırlamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Rabbim, yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin" dedi.

Nevşehir, Konya ve Karaman'dan gelen misafirleri ile TBMM’nin çeşitli noktalarında fotoğrafta çektiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra onları tek tek vedalaşarak uğurladı.