AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'ün baba ocağı Çardak köyünde Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin heyecanı yaşanıyor. Oyunu Nevşehir'de kullandıktan sonra okullarda sandıkları gezen 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz daha sonra baba ocağı Çardak köyünü ziyaret etti. Burada köy muhtarı Adem Özer ve Çardaklı vatandaşlar tarafından karşılanan Açıkgöz;  "Baba ocağı Çardak İlkokulumuzdayız.‬ ‪Gelişen, büyüyen ve güçlü Türkiye için sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız; okul görevlilerimizi ziyaret ederek, demokrasi şölenine iştirak ediyoruz. ‬ Günün sonunda milletimiz kazanacak." dedi.

Açıkgöz daha sonra Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre kasabasını ziyaret etti. Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve partiler tarafından karşılanan Açıkgöz: "Nevşehir/Göre Ortaokulumuzdayız. Geleceğimizin mimarları gençlerimiz için sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız; okul görevlilerimizi ziyaret ederek, demokrasi şölenine iştirak ediyoruz. “Gençler, geleceğimizdir.” dedi.

Açıkgöz'e DERSİAD Başkanı Ercan Civelek ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ile partililerde eşlik ettiler.