Ak Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Kongre sonrası tekrar başkan seçilen Ramazan Gül, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Valiliği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Acıgöl ilçe Teşkilatı'nı makamında kabul eden Vali Aktaş kendisini tanıtan yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı.
Başkan Ramazan Gül, "Kongre sonrasında yeni yönetim kurulumuz ile birlikte Sayın Valimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisi bizi kabul etti. Teşekkür ediyorum" dedi. Vali İlhami Aktaş ise, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı Başkan Gül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Vali Aktaş, daha sonra AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'ün de eşlik ettiği ziyarette teşkilat üyeleri bir süre sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "AK Parti Acıgöl İlçe Yönetimimizle Nevşehir Valimiz Sn İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettik. Acıgöl’ümüze gerçekleştirilecek projeler hakkında Valimizle istişarelerde bulunduk" dedi.