AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı yaptığı açıklamasında; "Genç STK'lara paydaş olarak ortak çalışmalar yürüteceğiz. Neticede Nevşehir Gençliği kazanacak" dedi.

“Daha fazla genci kazanmak için çalışıyoruz”

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı genç sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projeler yapmak istediklerini dile getirerek “yapacağımız ortak faaliyetlerle daha fazla genci kazanacağız. Derdimiz gençlerin illa ki AK Partide siyaset yapması değil. Gençler yanlış zamanlarda yanlış yerlerde olmasın. Bu nedenle daha fazla genci kazanmak için daha fazla ortak çalışma yapmalıyız. Gençler gerek siyasetle, gerek sivil toplum kuruluşlarında görev alarak hayatta söz sahibi olmalıdırlar” dedi.

İlk ziyaret Nevşehir Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA )'ya...

AK Partili gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Nevşehir Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, “yaptığımız çalışmalarla elimizden geldiğince fazla gence ulaşmak için çabalıyoruz” dedi.

AK Gençlik Nevşehir Genç Kızılay'ın misafiri oldu...

Nevşehir Genç Kızılay önceki gün AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ve yönetimini ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette gençler ortak çalışmalar yapma kararı aldı.