Referandum çalışmalarında ilçe, belde ve köy ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, halk oylamasına iki gün kala çalışmalarına Nevşehir'de devam etti. Esnaf, Sivil Toplum kuruluşları, muhtarları ziyaret eden Milletvekili Gizligider'e, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve partililer eşlik etti.

“Türkiye’nin lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,“ Bunu gören Avrupa önümüze taş koymaya çalışıyor. Almanya, Hollanda ve bazı Avrupa ülkeleri Bakanlarımızın çalışmalarını engelliyorlar. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz yolumuzdan geri dönmeyeceğiz. Özellikle Avrupa’nın hayır için çabaladığı şu günlerde evet oyunun Türkiye’miz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz.

Neden evet dememiz gerektiğini çevremizdekilere anlatalım. Hiçbir şey diyemiyorsak, bir ‘hayır’ı savunanlara bakalım,( CHP ve HDP. Başka FETÖ, PKK, IŞİD, DHKP-C, Avrupa, Haçlı zihniyeti ve Türkiye düşmanları) bir de ‘evet’i savunanlara. Bakın bu mesele Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Bu mesele AK Parti’nin de, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de meselesi değildir. Bu mesele ülkemizin geleceği meselesidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerleyecek” şeklinde konuştu.

Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Gizligider “ Yeni anayasa hakkında vatandaşlarımızın aklına takılan sorulara cevap veriyoruz. Muhalefet gerçeklerle uzak yakın ilgisi olmayan söylemlerle vatandaşın aklını çelmeye çalışıyor. Ama görüyoruz ki  tüm Nevşehir'imizde bu yalanlara kimse inanmıyor. Bu millet Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi dirayetli bir lideri tanıdıktan sonra, bu ülkeye, bu millete eziyet eden CHP zihniyetinin yalanlarına ve hayır kampanyasına dönüp bakmaz” ifadelerini kullandı.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider," ziyaretleri ilişkin yapmış olduğu değerlendirmesinde 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında, Güne Türk Telekom personellerimizle başladık. Referandumu anlattık sohbet ettik. Hoş Sohbetleri için ve bizi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ederiz...
Traktörcüler sitesi ve metal iş sanayi esnaflarımızla biraraya geldik. Referandumdan ihracaata siyasetten ticarete sohbet ettik ve hep birlikte evet dedik.
Eski sanayi sitesi ve Köprübaşı mevkii esnaflarımızla öğle yemeğinde biraraya geldik . Esnafımız siz boşver o iş tamam da siz dik durun biz gereğini yaparız 16 Nisan'da diyor" dedi.