AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları teşkilatı Eğitim/İstişare ve Motivasyon Kampı Kozaklı'da başladı.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'nun ev sahipliğinde Kozaklı'da gerçekleştirilen Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları'nın eğitim istişare ve motivasyon kampının açılığ proğramına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kemikkıran; "Gençlerimizle buluştuk"

Proğrama katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Gençlik Kolları İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Eğitim İstişare ve Motivasyon Kampının açılışına konuk olduk. Geleceğimizin güvencesi gençlerimizle istişare edip, bilgi alışverişinde bulunduğumuz programda, muhteşem enerjileri ile moral bulduk." dedi.

Açıkgöz; “2023’ün inşaası ve ihyası siz gençlerimizin elindedir.”

Gençlere kamp biter bitmez 2023 için 2024 için kolları sıvayacaklarını, "Vira bismillah" diyeceklerini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “2023’ün inşaası ve ihyası siz gençlerimizin elindedir.” Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında bir nefer olmak hepimiz için onurdur. Nevşehir AK Gençlik Teşkilatımız enerjisi ve azmiyle 2023’e hazır; sizlere güveniyoruz, teşekkürler kardeşlerim. ”Kampa Gel, Kendine Gel” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Ak Gençliğimizin Nevşehir İl, İlçe ve Belde Gençlik Kolları olarak; “Kampa Gel Kendine Gel” sloganı ile katılım sağlayan tüm Gençlik Kolları teşkilatımızı, Eğitim & İstişare ve Motivasyon kampı programında yalnız bırakmadık." dedi.