İlk Genel Kurul Toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekletirerek güven tazeleyen Ankara Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet, STK ziyaretleri kapsamında AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'e ziyaret gerçekleştirdi.

Daha evvel CHP, İYİ Parti ve Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Ankara Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet, İlk ziyaretlerini AK Partisi Nevşehir İl Başkanlığına yaptı. Parti binasında İl Başkanı Ali Kemikkıran ile makamında bir süre görüşen Başkan Ağca, dernek çalışmaları, üyeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Ziya Ağca daha sonra; MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'yı makamında ziyaret ederek Dernek hakkında bilgiler verdi. Ağca açıklamasında;  "Siyasi partiler demokrasinin önemli bir parçasıdır, bizde bir sivil toplum örgütü olarak ve bir hemşehri derneği adına bu hassasiyetle bütün partilere eşit mesafede çalışmalarımızı yapıyoruz. Tek derdimiz şehrimiz ve hemşehrilerimiz. Bu manada amacımız Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak" şeklinde konuştu.

Başkan Ağca, günün son ziyaretinde ise "Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'i iş yerinde ziyaret ederek, Dernek yönetimi olarak Ankara'da kurmuş olduğumuz birlikteliğimiz hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Öte yandan Ankara Genç Nevşehirliler Derneği'nin STK ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.