Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir'i ziyaret etti.

Başkan Aktürk, Özhaseki İle Görüştü

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Yerel yönetimler hakkında fikir alışverişinde bulunup Ürgüp ile ilgili projelerini ve düşüncelerini paylaşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Aktürk, Özhaseki’yi de Ürgüp’e davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özhaseki ise, Başkan Aktürk’e teşekkür etti. Belediyecilikteki tecrübelerinden de söz eden Özhaseki Ürgüp'ten de övgü dolu sözlerden bahsetti.

Gündem ile ilgili konular başta olmak üzere birçok konunun konuşulduğu ziyaret Başkan Aktürk’ün Başkan Özhaseki’ye Kapadokya bölgemizin simgesi olan sıcak hava balonunun el işçiliğiyle vitray camdan yapılmış minyatür balonu hediye etmesi ve hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.

Aktürk, Ayşe Keşir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk daha sonra AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir'de; "Ürgüp Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Aktürk'e ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

Başkan Aktürk, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir'e ziyaretin anısına bölgemizin simgesi olan sıcak hava balonunun el işçiliğiyle vitray camdan yapılmış minyatür balonunu takdim etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ziyaretlerine ilişkin yaptığı genel açıklamasında; "Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sn. Mehmet Özhaseki‘yi makamında ziyaret ettik. Ardından Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Kadın Kolları Genel Başkanımız olarak atanan Sn. Ayşe Keşir‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk." dedi.