Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde Hacı Bektaş Veli Müzesi'ni ziyaret etti.

Müze içinde bulunan Hacı Bektaş Veli Türbesi'ni de ziyaret eden Destici, burada dua okudu, Aslanlı Çeşmeden su içti.

Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye Hacıbektaş ziyaretinde BBP Nevşehir İl Başkanı Ramazan Kalkan, Alperen Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ayhan Arkaz ve partililer eşlik etti.

Hacı Bektaş'ta dua etti, aslanlı çeşmeden su içti...

Hacı Bektaş Veli'nin Hakk'a yürüyüşünün 751. yıl dönümünde geldiği Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Hacı Bektaş-ı Veli Türbe ve Müzesini ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; "Nevşehir Hacıbektaş İlçesinde bulunan Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Dergahı’nı ziyaret ettik. Aslanlı Çeşme’nin şifalı suyu’ndan nasiplenerek, Hünkar’a ve Horasan Erenleri’ne duâ ve tazimlerimizi sunduk. Pir Hünkar Hacıbektaş Veli’nin gelini Arife Ana’nın Hakk’a yürümesi sebebiyle Hacıbektaş Veli Dergahı Vakfı’nı ziyaret ederek Vakıf Başkanı Timur Can Ulusoy ve aile efradına taziyelerimizi sunduk. Yüce Allah mekanını cennet, makamını Ehli Beyt’e komşu eylesin.

Nevşehir'in Hacıbektaş İlçemizde Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’nin “ Yetmiş İki Millete bir nazarla bakın” düsturuna da uygun olarak esnafımız ve vatandaşlarımızın da hal-hatırlarını sorarak samimi sohbetler ettik. " dedi.