Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlara göre, Nevşehir'den Milletvekili seçilen Av. Faruk Sarıaslan parti binasında açıklamalarda bulundu.

CHP Nevşehir İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın açıklamasında ilk olarak konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez yaptığı açıklamasın da; "Biliyorsunuz dün ülkemiz genelinde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri yapıldı. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz. Ülkemize, Nevşehir'imize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Milletvekili genel seçimlerinde ise parti olarak istediğimiz başarıyı maalesef bulamadık ama Nevşehir için 32 yıl aradan sonra Nevşehir'den bir Milletvekili çıkarmak bizleri memnun etmiştir. Bizim Milletvekilimizin şimdiden sonra Nevşehir'e yararlı işler yapacağına inanıyoruz. Öyle çıkıpta cami önlerinde çorba dağıtmayacak. Bizim vekilimiz halkımızın sorunlarını Ankara'da dile getirecek. Yoksa, buraya gelipte eş dost ziyaretleriyle milletin sorunlarını çözüleceğine inanmıyorum. Halkımızı sorunları Ankara'da çözülür. Şimdiden CHP Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Faruk Sarıaslan'ın ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Nevşehir CHP Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan da; "Şimdiye kadar uzun yıllar CHP'den Nevşehir Milletvekili çıkartmamıştı. Bu haseple 24 Haziran'da Nevşehir'de Milletvekili çıkarmış olmaktan dolayı mutluyuz. Ben seçimlerdeki gezilerimizde de ifade ettiğim gibi Nevşehir'i ve Nevşehir'in sorunlarını biliyorum. İnşallah Ankara'da bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. Yapılan eleştirilerin aksine Nevşehir'e sık sık geleceğim. Tarım da ,Turizmde ve yoksullukta ciddi sorunlarımız var Nevşehir'de. Halkımızın sorunlarını alacağım, Meclise taşıyacağım. Bu vesile ile 24 Haziran seçimlerinin ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber:Mustafa Ferveren