NEVŞEHİR/FİBHABER- Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet, Nevşehir'in unutulmaz siyasetçilerinden ve eski Bakanlarımızdan Esat Kıratlıoğlu'nu evinde ziyaret ettiler.

Jeoloji mühendisi, bürokrat, genel müdür, belediye başkanı, milletvekili, bakan ve devlet adamı olan Nevşehirli değerli hemşerimiz ve büyüğümüz olan Sn. Esat KIRATLIOĞLU Genç Nevşehirliler Platformu başkanı Ziya AĞCA ve yönetim kurulu üyelerini evine davet etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete ilişkin açılamada bulunan paltform Başkanı Ağca; "Ziyarette Bakanımız Kıratlıoğlu'nun memleketimiz Nevşehir ve ülkemiz adına geçmişe dair tüm anılarını yakinen dinleme fırsatı bulduk. Memleketi burnunda tüten Kıratlıoğlu bizlere geçmişten anılarla o günleri yaşattı. Genç Nevşehirliler Platformu'nun kurulmasında ve devam ettirilmesinde herkesi tebrik ettiğini söyledi ve bu oluşumun önemini anlatarak biz gençleri onure etti. Bu güzel daveti için Sn. Bakanımız Kıratlıoğlu'na teşekkür ederiz." dedi.