AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, şehitlerimize Allah’dan rahmet dileyerek başladığı konuşmasında ‘ Bu harekât, şerefli bayrağımız,milletimiz,dinimiz ve bu ülkemiz için gerçekleştiriliyor. Allah Kahraman Türk Ordusu’nun asil mensuplarının yar ve yardımcısı olsun. Liderimiz tüm dünyaya bir medeniyet öneriyor,Emperyalist ve kapitalistlerin insanlık onurunu hiçe sayan uygulamaları karşısında ,yaratılmışların en şereflisi olan insanın büyük bir erdem içerisinde yaşaması adına ortaya konuluyor bu medeniyet.Yıllar yılı insanı ezen, onu köleleştiren   anlayışa karşı Recep Tayyip Erdoğan başkaldırdı, nşallah bu medeniyet kurulacak ve tüm dünya  insanları da bunu göreceklerdir.” Dedi
Göktürk, Nevşehir’e yönelik hizmetlerde kendilerine büyük destekler sağlayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın  gerek şimdi ve gerekse de kabinelerde görev aldığı bakanlık görevlerinde her daim yanlarında olduklarını dile getirdi ve kendisine teşekkür etti.
Gençlerin kendilerinin baş tacı olduğunu ifade eden Göktürk, AK Parti Gençlik Kollarında görev alacak kadrolara başarılar diledi.