Türkiye'nin en genç İl Başkanı ünvanı bulunan İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli, Naime Akbin’in moderatörlüğünde “Siyaset Meydanı” programına konuk oldu.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Kuzeyli'nin açıklamalarından bazı başlıklar;

-Siyaseti ülkemizde siyaset bilmeyen insanlar yönetiyor.

-Siyaset yolculuğumda ailem tamamen benim yanımda destekliyor.

-Siyasete girme sebebim ise şudur; Üniversite öğrenciliği dönemindede siyasettin içindeydim. Siyasetle ilgilenmeyen toplumlarda maalesef siyaseti bilmeyen insanlar yönetiyor. Toplumun sorunlarına kulak tıkamamak için siyasete girdim. Bu yolda gece gündüz çalışıyoruz.

- Nevşehir'de vatandaşların en büyük sorunları neler sorusuna;

1-Öncelikle Ekonomik sorunlar, İşçi ve işveren yönüyle iki taraflıda sorun yaşanıyor.

2-Nevşehir'de çok ciddi bir ulaşım problemi var. Nevşehir'de şuan bir Çevre yolumuz yok. Hız sırını 70 km olan bir ilde çevre yolundan bahsedilemez. Büyükşehirlerden daha büyük bir trafik sorunumuz var. 

3-Nevşehir il merkezinde otopark ve trafik sorunu

4-Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçları için Yurt sorunumuz var. Bundan hemşehrilerimizde muzdarip ilimize gelen öğrencilerde mağdur.

5-Yetkililere ulaşamama problemi var. Göreve gelen kişiye ulaşılamama sıkıntısı yaşanıyor. Nevşehir AK Parti'nin kalesi konumunda iken çok ciddi bir hizmet alamama sıkıntısı yaşanıyor. Vatandaşlarımız verdiğimiz oyların karşılığını alamıyoruz diye şikayette bulunuyorlar.

-Dünya kültür varlığı olarak korunması gereken peribacaları maalesef yol yapım çalışmasında tahribat gördü.

-İYİ Parti Nevşehir olarak 2023 seçimlerine hazırız... Şuanda sandık görevlilerimizi tamamladık. Her okula ve her bölgeye avukat görevlendirerek milli iradenin doğru tecelli etmesini sağlayacağız. Bu pazar seçim olsa biz bu pazarki seçimlere hazırız.

İşte proğramı izlemek için aşağıdaki linki TIKLAYINIZ;