NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehir’den 6 engellinin bu göreve talip olmasının engellilerin toplumdaki konumunun daha üst seviyelere taşınması aşamasında son derece önemli olduğuna değindi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Ali Gemici tarafından ziyaret edilen Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, ilimizde sayıları 55’i bulan AK Parti Milletvekilliği aday adayları arasında engellilerin de yer almasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Başta aday adayı Ali Gemici olmak üzere tüm engelli Milletvekili aday adaylarına görevlerinde başarılar dileyen Ekrem Altıntaş, “Nevşehir’de engelli kardeşlerimizin millete hizmet yolunda milletvekilliği aday adayı olarak ortaya çıkmış olmaları büyük bir mutluluk vesilesi. Her biri bu medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. 6 engelli kardeşimizin milletvekili aday adayı olmaları engellilere verilen değerin ve önemin de toplumda yükselmesi aşamasında büyük önem taşıyor” dedi.