AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburna, Hasanlar, Karaova ve Sadık köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Karaburna köyünü ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, İl Genel Meclis Üyesi Sami Dişli ve AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet, ziyaretinde Karaburna Köyü Muhtarı Ercan Kızılbayır ve vatandaşlar ile görüştü. Karaburna Köyünde vatandaşlar ile sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözüm yolu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ardından da Karaburna'da ki üzüm üreticileri ile görüşerek üzüm bağlarında incelemelerde bulundu.

Üzüm üreticilerimiz hiç endişe etmesinler...

Milletvekili Açıkgöz, Karaburna ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada; "Hacıbektaş/Karaburna Köy Muhtarlığımızı ve emektar çiftçilerimizin üzüm bağlarını hazirunumuzla ziyaret ettik. Bölgemizde hasadı başlanan, sofralarımızın baş tacı, bölgemizin dünyaca ünlü marka ürünlerinden üzüm hasadımız hayırlı ve bereketli olsun. Çiftçilerimizin emeği için değerinde üzüm fiyatlarının açıklaması kısa sürede yapılacaktır. Emektar çiftçilerimiz hiç endişe etmesin" dedi. 

Milletvekili Açıkgöz; "18 yıldır Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK kadrolarımız üreten ve emektar çiftçimizin her daim yanında oldu, olmaya da devam edeceğiz." dedi. 

Sırasıyla Hasanlar, Karaova, Sadık köylerini ziyaret ederek köylülerin dertlerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz, AK Parti iktidarının her zaman köylünün ve çiftçinin yanında olduğunu söyledi.

Açıkgöz açıklamasında; "Hacıbektaş/ Hasanlar, Karaova, Sadık Köylerimizi hazirunumuzla birlikte ziyaret ettik.  Köy köy, belde belde, ilçe ilçe, Sevdamız Nevşehir’imize Gönül Seferberliği ve aşk ile hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler çalışmaya; Nevşehir’imiz de kazanmaya devam edecek..." dedi.