AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, yaz Kur’an kursunda eğitim alan öğrencilerle birlikte derse katıldı.

İlk olarak Fişekçi Sokak esnafları ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnafların sorunlarını, taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. 

Tüm dünya'nın zorlu bir süreçten geçtiği Pandemi döneminde alınan tedbirler ve desteklerin memnuniyetle karşılandığını ifade eden Milletvekili Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki hükumetimiz tüm dünyada bu pandemiyi, en az problemli bir şekilde götüren ve süreci iyi yöneten bir ülke oldu. Bu kapsamda sağlanan hibe desteği ve diğer desteklerle esnaf ve sanatkarımız Türkiye genelinde soluk aldı. Devletimiz tüm imkanlarıyla her daim vatandaşımızın ve esnafımızın yanındadır" diye konuştu.

Esnaflarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve mahalle muhtarları da eşlik etti. 

Daha sonra Fişekçi Cami’de açılan Yaz Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz, derslerinin nasıl işlendiği nasıl hakkında bilgiler aldı bir süre öğrencilerle sohbet edip işlenen derse katıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere ikram ve hediyeler veren Milletvekili Açıkgöz, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir ailesi olarak 7’den 70’e Gönül Seferberliği’mize devam ediyoruz; Önce Fişekçi Camii civarı kadim esnaflarımızla kahvaltıda bir araya geldik, ardından da Fişekçi Camii Kur’an Kursundaki evlatlarımızı ziyaret ettik." dedi.