AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, yarın gerçekleştirilecek olan 7'nci Olağan İl Kongresi öncesi, kongrenin yapılacağı salonda incelemede bulundu.

AK Parti Nevşehir 7'nci Olağan İl Kongresi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katılacağı Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir İl Başkan Adayı Ali Kemikkıran, Belediye Başkanları, ilçe, belde başkanları, Kadın kolları, Gençlik Kolları ve partililer tam kadro kongre öncesi salonda incelemede bulundu. Parti bayraklarıyla donatılan salon, yarınki kongreye hazır hale getirildi.

AK Parti teşkilatı ile birlikte kongrenin yapılacağı salonda çalışmaları inceyen AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz‪; "Yarın gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İl Kongremiz, AK Şölenimiz için hazırlıklarımızı AK Parti Nevşehir teşkilarımızla, dava arkadaşlarımızla bir kez daha inceledik. Emeği geçen teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. #İnandığınYoldaYürü #SevdamızNevşehir" dedi.

“MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK KURALLARI İLE..."

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans sistemi ile katılacağı ve Nevşehir Kapalı Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacak kongreye genel merkez düzeyinde katılacak isimler henüz netleşmedi.

Yer: Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu

Tarih: 22 Şubat 2021 Pazartesi

Saat: 12.30