AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; 2023 hedeflerimiz doğrultusunda dur durak bilmeden çalışacak AK kadrolarımız şehrimizin emrinde.. Haydi Bismillah..." dedi.

 Yürütme de görev alan tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Kemikkıran, “2023 genel seçimine kadar sanki yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilat olarak çalışmalarımıza ciddiyet, disiplin ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi. 

Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla ,Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimizle, Kadın ve Gençlik kolları İl Başkanlarımızdan en sade üyelerimize kadar samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Kemikkıran: "Nevşehir'imizin hizmetkârıyız."

Nevşehir AK Parti İl Yönetiminde görev dağılımı ise şöyle oluştu: “Genel Sekreter İlhan Esenoğlu, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Erdoğan, Teşkilatlanma Başkanı Serhat Sonugelen, Seçim İşleri Başkanı Alper Aydemir, Yerel Yönetimler Başkanı Süleyman Özgün, Tanıtım Ve Medya İşleri Başkanı Tevfik Ekici, Ar-Ge Başkanı Ergün Elmacı, Dış İlişkiler Başkanı Salih Açıkgöz, Mali ve İdari İşler Başkanı Fatih Güneş, Ekonomi İşler Başkan Mehmet Cingil, İnsan Hakları Başkanı Kübra Elaçmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Fatih Ceran, Çevre, Şehir Kültür Başkanı Gözde Türker, Halkla İlişkiler Başkanı Ersin Doğan.”