AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Adem Metan’ın Youtube Kanalında hazırlayıp sunduğu ‘’Peki Sonra’’ programına konuk oldu.

Adem Metan’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Açıkgöz, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verirken 2023’ün önemine dikkat çekti.

Milletvekili Açıkgöz; " 2023 SEÇİMLERİNDE HEDEF KİTLEMİZ GENÇLER"

►2023 Seçimlerinde Hedef Kitlemiz Gençler Olacak |

Milletvekili Açıkgöz, ‘’ 15 Temmuzun Bir Daha Yaşanmaması İçin Bu Ülkeye Sahip Çıkmamız Gerek ‘’ ‘’ Milletvekilleri ile Meclis Takımımız Var ‘’ ‘’ Allah’ın İzniyle 2023’ü Tekrar Cumhurbaşkanımızla Cumhur İttifakımızla Tekrar Kazanacağız ‘’ ‘’ Sosyal Medyada Yanlış Bir Algı Operasyonu Yapılmaya Çalışılıyor ! Biz AK Parti Olarak Teşkilatlarımızla Birlikte Sokaktayız ‘’ ifadelerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile programın öne çıkan konu başlıkları ise şöyle;

‘’ 15 Temmuzun Bir Daha Yaşanmaması İçin Bu Ülkeye Sahip Çıkmamız Gerek ‘’ O hain gecede Sayın Cumhurbaşkanımız sosyal mecradan vatandaşımızı sokağa davet etti, Allah razı olsun vatandaşımız, milletimize bu topraklarımıza sahip çıktı. Bizlerde aynı şekilde bu yollarla vatandaşımıza hitap etmeye çalıştık. Bunun doğru kullanılması gerekir. O gece çok enteresandı biz Valiliğin önündeydik hemen ilk çıkanlardandık. O gece çok zorumuza gitti bizler bunu hak etmedik, böyle bir hainliği hak etmedik. Benim çok zoruma gittiği için Twitterdaki paylaşımımda ağlamaklı bir konuşma oldu, vatandaşımızın o anda kalmasını sağlamaya çalışıyordum. Bir vatandaşımız da beni çekmiş, biz de o gecenin hissiyatı hep aklımızda kalsın ve bu geceden ders çıkaralım diye bu inancı diri tutuyoruz. Dünyada başka bir devletin başına gelmiş olsaydı bu olmuş olanlar yerle yeksan olurlardı. Bu ülkeye sahip çıkmamız gerekiyor. Sahip çıkarken de sosyal medyayı da kullanmamız gerekiyor. Sosyal medyayı da gençler çok seviyor gençleri yakalamamız gerekiyor. Elimizden geldiği kadar doğru bir şekilde bu mecrada olmaya çalışıyoruz.

AÇIKGÖZ, "CUMHURBAŞKANIMIZIN İYİ BİR OMUZA İHTİYACI VAR"

‘’ Allah’ın İzniyle 2023’ü Cumhurbaşkanımızla Cumhur İttifakımızla Tekrar Kazanacağız ‘’ Adayımız belli Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Allah’ın izniyle kazanacağımız bir seçim düşünüyoruz, çok çalışmamız gerektiğini düşündüğümüz bir seçim, her seçimden ayrı olduğunu biliyoruz. Özellikle genç seçmenlere gelecekle ilgili güzel şeyler vaad edeceğimizi biliyoruz. Biz 20 yıl boyunca çok güzel işler yaptık. Türkiye’yi değiştirdik, dönüştürdük. Nasıl yapacağımızı, ne yapacağımızı, niçin yapacağımızı Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde çok iyi biliyoruz. Hedef kitlemiz gençlerimiz. 2023’e giderken biz çok iyi şeyler yaptık daha iyi şeyler yapacağımızı da anlatacağız. Allah’ın izniyle 2023’ü tekrar Cumhurbaşkanımızla Cumhur İttifakımızla tekrar kazanacağız. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir lider, dünyanın tanıdığı bir lider. Cumhur İttifakının hedefi büyütmek, büyütmektir. Muhalefetin hedefi geri gitmek geri gitmek vatandaşımız burada tercihini yapacak. AK Parti çok önemli 3 şey yaptı. Birincisi bu millete güveni aşıladı, ikincisi vesayetle ilgili büyük bir başarı sağladı, üçüncüsü devletle milletini barıştırdı bunların devam etmesi gerekiyor. 2023 çok önemli ve çok kritik ve aşılması gereken bir eşik, karşı ittifak yalan, iftira gözü karartmış bir şekilde Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun bu çok tehlikeli, ülke yansın, dökülsün, bitsin, parçalansın. O yüzden Cumhurbaşkanımızın, teşkilatın, vekillerin iyi bir omuza ihtiyacı var. Sıra bizde, milletvekillerinde, il başkanlarında, Belediye Başkanlarında, teşkilatlarda. Cumhurbaşkanımız bu ülke için de ümmet için de mutlak çok elzem.