TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Avanos ilçesine bağlı Karacauşağı köyünde vatandaşların taleplerini dinleyerek yapımı devam eden işleri yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Karacauşağı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, "Bu iş samimiyet işi, gönül işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz." ifadesini kullandı.

Karacauşağı Köyü’nün sorunlarını dinleyip çözüm için yapılması gerekenleri konuştuklarını ifade eden Milletvekili Açıkgöz; "Avanos/ Karacauşağı Köyümüzdeyiz. Anadolu’muzun fedakar kadınlarıyla, erkekleriyle, gençlerimizle el ele, gönül gönüle, çalışma ve azimle Güçlü Türkiye hedeflerimize AK kadrolarımızla emin adımlarla hep birlikte ilerliyoruz." dedi.

Köydeki vatandaşlar ise, ziyaretin değerli olduğunu Milletvekili Açıkgöz'ün dağ taş demeden halk ile birlikte olduğunu dertlerini dinlediğini ve çözüm için girişimde bulunduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz'e köy ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cerit eşlik etti.

#SevdamızNevşehir