TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyaret ettiği Gülşehir ilçesine bağlı Hacılar Köyünde vatandaşların taleplerini dinleyerek yapımı devam eden işleri yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Açıkgöz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Nevşehir'in her ilçesine ve köyüne gitmeye çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini aktaran Açıkgöz, "Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz." ifadesini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gülşehir/ Hacılar Köyümüzdeyiz. “AK kadrolarımızla; ilk günkü aşkla, heyecanımızla aziz milletimize hizmet etmenin gayretindeyiz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'e Hacılar köyü ziyaretine Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri  Kamil Duru, İl Genel Meclis üyeleri ve çevre köy muhtarları da eşlik etti.