AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesinde görev başındaki sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.

Milletvekili Açıkgöz, aşure ayı olarak da bilinen Muharrem ayında salgın döneminin kahramanları sağlık çalışanlarını unutmadı.

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği aşure etkinliğine katılan Milletvekili Açıkgöz, Sağlık çalışanlarının, gösterdikleri özveri, hastalara karşı sergiledikleri hoşgörü ve canlarını ortaya koyarak gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı müteşekkir ve minnettar olduklarını belirtti.

Nevşehir il genelinde COVİD – 19 vakalarını önlemek adına özverili ve fedakarca çalışan tüm sağlık personeline teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sağlık-Sen İl Başkanlığımızın aşure ikramında sağlık personellerimizle bir araya geldikten sonra Hastahane Kampüsümüzde tedavi gören vatandaşlarımıza hal hatır sorduk. Rabbim şifalar versin inşallah." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Toplum sağlığının korunması adına gayretleri ve emekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca’ya, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Salgını Maske, Mesafe, Temizlik ile hep birlikte yeneceğiz" dedi...

SAĞLIKÇILARDAN AÇIKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Özellikle pandemi nedeniyle yoğun bir tempoda özveriyle çalışan Nevşehir Devlet Hastanesi sağlık personelleri, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün aşure sürpriziyle karşılaştı. Milletvekili Açıkgöz'ün zor dönemlerde hep yanlarında olduğunu belirten sağlık çalışanları, kendilerini unutmayan Milletvekili Açıkgöz'e ikramları nedeniyle teşekkür etti.

HASTALARIN GÖNLÜNÜ ALDI

Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerine devam eden hastaları ziyaret ederek, hastalara acil şifalar temennisinde bulunurken doktorlardan da sağlıkları hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Açıkgöz'e İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Hakan Gürbüz, Nevşehir Ağız ve Diş Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akün, Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat'ta eşlik etti.