Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen 5. ilçe temsilcileri Kampı’na, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, Teşkilât başkanı Kazım Korkmaz, Teşkilatlanma Sorumlusu Hamit Resul Doğan, İl Eğitim ve Proje başkan Mehmet Sunar, Avanos Ilçe temsilcisi Yunus Kaymak ve teşkilat başkanı ile beraber katıldılar.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş yaptığı açıklamasında; "Biz Anadolu çocuklarıyız; Vatan, millet ve ümmet davasından başka bir taassubumuz yoktur. Mücadelemiz ve gayretimiz bu yöndedir. 81 il 570 ilçeden katılım sağlayan yol arkadaşlarımızla 5. İl-İlçe Temsilcileri kampımızdayız.

Biz bu yola severek girdik. İkna olunmuşlardan olmadık. Bu yol hak yoludur, çetindir... menzili uzundur, mücadelesi çoktur!

Tügva Genel Merkez 5. İlçe Temsilcileri Kampımız Tügva Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz N. Bilal ERDOĞAN, Genel Başkanımız Enes EMİNOĞLU ve kıymetli başkanlarımızın katılımları ile sona erdi. Kampımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.