Vatan Partisi’nin İktidar İçin Atılım Toplantıları kapsamında 81 ilde olduğu gibi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından da Gülbahçe önünde "Vatan Partisi'nden İktidar Yürüyüşü" konulu bir basın açıklaması düzenlendi. 

Nevşehir Vatan Partisi İl Başkanı Meliha Atalay şu açıklamalarda bulundu;

Değerli Halkımız, Değerli Basın Mensupları, 

Nevşehir’imiz dün acı bir haber ile sarsıldı.  

PKK terör örgütü, Amerika’nın verdiği silahlarla Piyade Astsubay Çavuşumuz Cihan Çiftçibaşı’nı kalleşçe şehit etti.  

Kendisine Allahtan rahmet diliyoruz. Kederli sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Türk Silhlı Kuvvetleri’nin ve Türk Milletinn başı sağolsun. 

Şehidimiz rahat uyusun. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin mücadelesi  ile PKK bitiyor. Terör örgütünün siyasi kolu HDP kapatılacak ve Terörün destekçisi Amerika bölgeyi terk edecek. 

ÜRETİCİLERİN MİİLİ HÜKÜMETİNİ KURMAK İÇİN GÖREV BAŞI YAPIYORUZ 

Sizlere, “Vatan Partisi İktidar Yürüyüşünü Başlattı” duyurusunda bulunmak üzere yaptığımız Basın Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz. 

Partimiz, 1968’lerden bugüne geçen 53 yılda, Ülkemizin Öncü Partisi olan Vatan Partisini örgütlemiş ve Partimizin programını, stratejisini, siyasetlerini oluşturmuştur. Şimdi, yeni dönemde, Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları değerlendirerek Partimiz yeni bir tarihi görevi üstlenmekte ve “Üreticilerin Milli Hükümetini Kurma” hedefine yönelik, Milletimizi Örgütleme Atılımı başlatmaktadır. 

Bu harekatın adı “Vatan Partisinin İktidar Yürüyüşüdür’’. Bilindiği gibi Türkiye 1945 yılından itibaren, Atatürk’ten devraldığı “Başı dik, tam bağımsız Türkiye” hedef ve kararlılığından, karanlık Atlantik Çağı dönemine girmiş ve Amerikan emperyalizminin, Dolar saltanatının ve ABD’nin silahlı güçleri ile dayattığı Dünya Hegamonyası hırslarının hedefi durumuna gelmiştir. Ülkemiz şimdi, Vatan Partisi’nin büyük mücadelesinin de etkisiyle  2014 yılında başlayan Asya’dan yükselen Uygarlık çağına girmektedir. 70 yıldan uzun bir süre sonra, Türkiye 2014 yılından itibaren ilk kez ABD emperyalizmine karşı etkili, silahlı mücadele ve savaş vermektedir. 

ATLANTİK KARANLIĞI BİTİYOR, ASYA UYGARLIĞI YÜKSELİYOR 

Önümüzde açılan bu yeni dönemde, Atlantik Sisteminin kirliliğinden yozlaşmış kültüründen ve borç batağından kurtulma olanağı doğmuştur. Atlantik yenilmektedir. Uygarlık Asya’dan yükselmektedir. 

Türkiye Atlantik te boğulmaktadır. Asya’da nefes almaktadır. 

Atlantik’te bölünüyoruz. Asya’da vatan bütünlüğümüzü sağlıyoruz. 

Atlantik’te Atatürk’ümüz yok edilmektedir.  Asya’da bütün ülkeler Atatürk’ü örnek almaktadır. 

Atlantik üzerimize silahlı terör örgütlerini gönderip Mehmetçiğimizi, polisimizi vatandaşımızı katlediyor. Asya’da barış, paylaşma, birlikte gelişme ve komşularla dayanışma var. 

Atlantik’te ekonomimiz dolar saltanatı altında inim inim inlemektedir. Asya’da Üreticilerin Milli Hükümetini kurma ortamına kavuşuyoruz. 

Atlantik’te barbarlık.  Asya’da uygarlık ve insancıllık var. 

HEDEF: ÜRETİCİLERİN MİLLİ HÜKÜMETİNİ KURMAK 

Türkiye olarak, büyük kararlar arifesindeyiz. Ülkemiz, ancak devrimle çözebileceği derin sorunlarla karşı karşıyadır. Ve bu süreç başlamıştır. Bu sürecin siyasi öncülüğünü Partimiz yapmaktadır.  

Vatan Partisi, üzerine düşen görev ve sorumluluğun bilincinde olarak, uzun yıllardır yaptığı Öncü Partiyi örgütleme döneminden şimdi Milletimizi örgütleme evresine gelmiştir. Üreticilerin Milli Hükümetini kurarak, Milletimizin refah ve güvenliğini sağlayacaktır. Bağımsız ve başı dik bir Atatürk Türkiye’si inşa edecektir. Bunu başaracak yetişmiş insan gücü ve tarihsel birikime sahibiz.          

Vatan Partisi, birikimli ve yedi ateşten geçmiş önder kadroları, Kadın ve Gençlik örgütleri, Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi, Teori ve Bilim Ütopya gibi yüksek nitelikli yayın organları ile Milletimizi örgütlemek ve “Üreticilerin Milli Hükümeti’ni” kurmak üzere yola çıkmıştır. Başlattığımız harekatta Genel Merkez kadrolarından yöneticilerimiz de İllerimizde bizlerle birlikte çalışmalarımıza güç vereceklerdir.    

Vatan Partisi 50 yıldır hiç kandırılmamış, aldatılmamış tek partidir. Borçlanma ekonomisinden kurtulmak, Üretim Devrimini gerçekleştirmek önceliği ile hazırladığı programı hayata geçirmek üzere kararlılıkla, cesaretle bavulları hazırlamış yola çıkmıştır. Vatan Partisinin programı, Üretim için yatırım yapmaya, istihdam yaratmaya, insanlarımıza  kısa süreli geçimlik para dağıtma yerine, kalıcı iş/çalışıp kazanma koşulları oluşturmaya yöneliktir.          

İlimizde de çalışmalarımız, Genel Sekreter yardımcımız Sayın Özcan Güven’in eşliğinde 6 Temmuz 2021 tarihinde başlatılmıştır ve hız kesmeden devam edecektir. Şimdiye kadar Avanos, Kozaklı ve Nevşehir merkezde yaptığımız toplantılar, gerçekleştirdiğimiz ziyaretler son derece verimli ve aydınlatıcı olmuştur. Parti üye ve kadrolarımız tam bir birlik içinde hedefe kilitlenmişlerdir. 

Oda başkanlarımızla, üretici temsilcileriyle yaptığımız görüşmelerde, Milli Hükümet ihtiyacının çok yakıcı olduğunu kendileri belirtmişlerdir. Üreticinin canı yanıyor. Mevcut partilerden bir çözüm umutları bulunmamaktadır. 

81 İL ve 700 İLÇEDE ÖRGÜTÜ ÖRGÜTLÜ PARTİ HEDEFİ  

Vatan Partisine özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerimizde büyük bir atılım içinde olduğunu hepiniz duymuşsunuzdur. Diyarbakır da bu anlamda birleşmenin yeri/adresi olmaktadır. Mehmetçiğimizin ve diğer güvenlik güçlerimizin PKK’yı hendeklere gömerek temizlemesi, Diyarbakır Annelerimizin mücadelesi bölgeyi özgürleştirdi. Özgürleşen Kürdümüz sorununu çözecek Partiyle buluşmaktadır. Atılımın orada başlaması doğaldır. Çünkü en büyük sorunlar bu bölgelerimizde yaşanmaktadır. 

Ancak sadece Güneydoğu ve Doğu bölgelerimiz değil, Adıyamanlı tütün üreticisi, Konyalı buğday üreticisi, Nevşehirli üzüm üreticisi, Amasyalı ve Kastamonulu çiftçi, hakkını alamayan Belkarper işçisi, işletmesi iflas etme tehlikesi yaşayan sanayici, tasfiye olan esnaf Vatan Partisiyle buluşuyor. Türkiye’nin her bölgesinde üretici sınıflar sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi’ni bekliyor. 

Vatan Partisi, 2021 yılı sonuna kadar 81 il ve 700 ilçemizde üreticiye dayanan güçlü örgütler kuracak. İlimizde de bu hedefle kolları sıvadık. Nevşehirli emekçimizi, üreticimizi, esnafımızı, tüccar ve milli sanayicimizi bu şenliğe katılmaya, Üreticilerin Milli Hükümetini kurma seferberliğine katılmaya davet ediyoruz.