Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatlarıyla '2023'e Doğru, Aday Belli, Karar Net' sloganıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısının Nevşehir'de Derinkuyu, Acıgöl ve Gülşehir'den sonraki durağı Ürgüp ilçesi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 'Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma' toplantısı Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yapıldı.

Ürgüp Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Emrullah Türe, MDK üyesi Emin Alper Öztürk, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi,Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Ürgüp ilçesinin Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları, partililer ve vatandaşların katıldığı programda adım adım 2023 hedefleri anlatıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya; " ‘Lider Ülke Türkiye’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda azim ve kararlılıkla davamıza hizmet ediyoruz. Bu süreç içerisinde siz kıymetli hemşerilerimize mahcup olmamak adına sizlerden aldığımız güçle, teşkilatlarımız ile gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Allah’ın izniyle de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Çok şükür Nevşehirimizin her köşesinde hemşerilerimizin tamamıyla kucaklaşmanın esenliğini ve gönül huzurunu yaşıyoruz. Bizler çalışmayı ibadet kabul eden, milli ve manevi değerlere önem veren hizmette fedakarlıktan kaçınmayan bir davanın takipçisiyiz. Sürekli bir adım önde olmanın gayesi ve gayreti içindeyiz. Bir günümüzü boş geçirmeyeceğiz. Bir günümüzün diğeriyle eşit olmasına göz yummayacağız. Çalışacağız, çalışacağız, hep çalışacağız, Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız. 2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın kesin zaferini hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Başkan Kaya'nın ardından katılımcılara hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Ürgüplü Hemşerilerime ve kıymetli haziruna muhabbetlerini ve selamlarını iletmek isterim. 

2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri milletimiz için büyük önem taşımaktadır.  Milliyetçi Hareket Partisi bu tarihi seçime hazırdır. Bugüne kadar il il, ilçe ilçe gezilmiş, vatandaşlarımızla hemhal olunmuş, dertleri dinlenmiş, çözüm yolları aranmış, mutlulukları paylaşılıp arttırılmıştır. Seçime kadar da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.

Haziran 2023'te yapılacak seçimde Cumhur İttifakı'nın adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yineleyen Kılıç; “ Cumhur İttifakı Kızılelma seferberliğidir. Cumhur İttifakı ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ iradesinin mirasçısıdır. Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı ve kurucu lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin takdiri ve tercihiyle yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir. Bizlerin üstüne düşen görev ise hedeflere vasıl olmak için canla başla çalışmaktadır.

Prof. Dr. Filiz Kılıç ,”Millet ittifakı akıl tutulması içindedir”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Bizler genel başkan yardımcıları olarak sayın genel başkanımızın talimatlarıyla öncelikle Adım Adım 2023 İl İl Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı münasebetiyle bütün illerimizi tek tek dolaştık. Akabinde de 18 Şubat 2022 tarihinden bu yana gene sayın genel başkanımızın talimatları ve emirleri ile bütün ilçelerimizi dolaşarak halkımızın dertlerini dinleme, onların mutluluklarını paylaşarak artırma çabası içerisindeyiz. Bu toplantılarımızda bizler parti politikalarımızdan, geleceğe yönelik yapacaklarımızdan, 2023 seçimlerine dair hazırladıklarımızdan bahsediyoruz. Millet İttifakı’nın, akıl tutulmalarından bahsediyoruz.

Prof. Dr. Filiz Kılıç ,”Chp Artık Atatürk’ün Partisi Değildir”

CHP Atatürk ilke ve inkılaplarından şaşmış durumdadır. CHP artık Atatürk’ün kurduğu parti  değildir. 6’lı zillet ittifakı bu memleketi yabancılara şikayet etmiş hıyanetlik yapmıştır.  6’lı zillet ittifakı ruyalardadır. 18 Haziran 2023 seçimlerinde hayal aleminden uyanacaklar. 21 .yüzyıl Türk asrı olacaktır”

Prof. Dr. Filiz Kılıç ,”Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar kurulmuş bir ittifaktır”

MHP ve ülkücüler olarak biz bu dava yolunda milletimizin yanında milletimizin yararına şimdiye kadar var gücümüzle çalıştık. Bundan sonrasında da var gücümüzle çalışmalar içerisinde olacağız. Milletimizin lehine olan her çalışmanın yanında olacağız. Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar kurulmuş bir ittifaktır”

Bizim Adayımız Belli, Kararımız Nettir!

Cumhur İttifakının 2023 seçimlerinde galip gelmesi demek; her alanda sözü dinlenen ve lider ülke Türkiye yolunda kat edilecek büyük bir merhale demektedir.

İşte bu nedenlerle; Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakının hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem partimiz için hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanabilmesi için yılmadan, yorulmadan Sayın Genel Başkanımızın çizdiği hedeflere doğru koşuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi tekrar selamlıyor, toplantımızın, partimiz, camiamız ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun!'' ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma program kapsamında Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Harekat Partisi’nin Ürgüp’ümüzdeki toplantısına katıldık. Çalışacağız, çalışacağız, hep çalışacağız, Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız. 2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın kesin zaferini hep birlikte kutlayacağız” dedi.  

Toplantı Avanos ve Kozaklı ilçeleriyle tamamlanacak.