Vatan Partisi Nevşehir İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, " Vatan Partisi olarak, Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na bir karar teklifi taslağı sunuyoruz" dedi.

 ‘‘ Kürt sorunu’’, Meclisin İradesiyle ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlılığı ile çözülmektedir. Konuya ilişkin olarak Çarşamba günü Nevşehir Gülbahçe önünde basın toplantısı düzenleyeceklerini ifade eden Vatan Partisi İl Başkanı Atalay;

• CHP, İYİ Parti, HDP/PKK, DEVA Partisi, GELECEK Partisi ve Saadet Partisi yöneticilerinin oluşturduğu Biden Tayfasının amacı, “Kürt sorununu TBMM’de çözmek” değil, Türkiye’yi ABD-İsrail planları çerçevesinde kaosa sürüklemektir.

“Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemi, Türk Ordusunun başarıyla sonuca giden silahlı çözümünü baltalamak için gündeme getirilmiştir ve amacı PKK’yı kurtarmaktır.

• “Kürt sorunu” başlığı altında dayatılan sorun, TBMM’nin temsil ettiği millet iradesiyle demokratik haklar açısından esas olarak çözülmüştür. Türk milletinin ayrılmaz parçası olan Kürt vatandaşlarımızın eşitlik, kardeşlik ve birlik yönündeki demokratik talepleri yasalarla düzenlenmiştir ve hükümet tarafından uygulanmaktadır." dedi.
 Yer : Gülbahçe Parkı
 Tarih : 29.09.2021 ( Çarşamba )
 Saat : 13.00