Gülşehir Sanayi Sitesi Tekiner’i ağırladı: “ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ”

7 Haziran seçimleri için vites yükselterek çalışmaya devam eden Bülent Tekiner Gülşehir’deydi. Sanayi Sitesine giderek esnafla dertleşen Tekiner, “Sorunları biliyoruz, çözmeye hazırız mesajı” verdi.

  Gülşehir Sanayi Sitesi CHP'li Tekiner’i Bağrına Bastı 

NEVŞEHİR (Gülşehir) - CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, İlçe Başkanı Yakup Özmen ve partililerle birlikte Gülşehir Sanayi Sitesini ziyaret etti. Sanayideki emekçilerin sorunlarını dinleyen Tekiner, 8 Haziran sabahına göndermede bulunarak, “Şafak 22. Güzel günler göreceğiz.” dedi.

 

EMEKÇİ DERTLİ

Terkedilmiş bir kenti andıran Gülşehir Sanayi Sitesinde evlerine ekmek parası götürebilmek için gece gündüz demeden çalışan emekçiler, Bülent Tekiner’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, içinde bulundukları durumu anlattılar.

Nevşehir ekonomisinin tarım ve hayvancılığa bağlı olduğunu söyleyen sanayi esnafı, “çiftçi para kazanamadığı sürece bizim kazanmamız olanaksız. Onlar çalışacaklar ki bizlere ihtiyaç duysunlar. Çalışamayan adam aracını, aletini edevatını tamir ettirmek için sanayiye gelir mi” ifadelerini kullandılar.

 

SANAYİ DEĞİL TARIM SİTESİ

Geçinemedikleri için dükkanlarının yanında buldukları boş alanları bahçe olarak değerlendirmeye çalıştıklarını anlatan bir esnaf, “meyve sebze ekiyoruz, ekmek parası kazanmaya çalışıyoruz. Burası eskiden sanayi sitesiydi şimdi tarım sitesine dönüyor” dedi.   

 

8 HAZİRAN SABAH İLK SİZE GELECEĞİM

Esnafın dile getirdiği sorunları büyük bir üzüntüyle dinleyen Nevşehir Milletvekili adayı Tekiner ise, “Bizler dört yılda bir sadece seçim dönemlerinde gelerek yüzünü gösterenlerden olmayacağız. Sorunlarınızı biliyoruz. Çözeceğiz. 8 Haziran sabahı vekil seçilir seçilmez ilk işim yine buraya gelip, neler yapılabilir sizlerle birlikte oturup konuşmak olacak.” dedi.

 

ESNAF BAKANLIĞI GELİYOR

CHP’nin seçim programından da bahseden Bülent Tekiner, esnafın halinden anlayanların iş başına geleceğini, bu nedenle de en kısa sürede “Esnaf Bakanlığı” kurarak esnafın sorunlarının siyasette geniş yer bulmasına imkan sağlayacaklarını söyledi.