Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173 Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Nevşehir Topuzlu Han’da Yemek Programı Düzenlendi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğünce Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Topuzlu Han’da  Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ’ın  eşi Hanımefendi Songül AKTAŞ, Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mazhar BAĞLI ve eşi hanımefendi,  İlçelerimiz Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Oda ve Borsa Başkanları, Gazi ve Şehit Aileleri ve Yakınları Emniyet Müdürlüğümüze katkı ve destek veren İş Adamları ,Esnaflar, Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY ve eşi Polis Eşleri Nevşehir Şube Başkanı Seçgin ARTUNAY, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malülleri Dernek Başkanı Ramazan ÇİFTCİ ve Müdürlüğümüz personeli katılımı ile Topuzlu Han’da Birlik ve Beraberlik gecesi düzenlendi.
Gecede  Müdürlüğümüze katkı ve destek veren, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ , Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Sekreteri Halil DOĞAN, İş Adamı Muzaffer LEBLEBİCİ, İş Adamaları Turgay İNCE, Osman GÜNGÖR, Mevci ÇELİK, Nissara AVM Müdürü Göktürk ÖZHAN, İş Adamı Mehmet ACER ve  Pınar GÜNDOĞDU ‘ya Plaket ve Teşekkür Belgesi Takdim edildi ve  şehitler adına okunan duanın ardından sona erdi.