İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, seçim çalışmalarına annesi Münevver ve babası merhum emekli öğretmen Kemal Acar'ın mezarlarını ziyaret ederek başladı.

Annesi Münevver ve babası emekli öğretmen Kemal Acar'ın mezarlarını ziyaret eden İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar: “Allah bizleri anne ve babalarımızın razı olduğu kullarından eylesin” dedi.

“DUA EN BÜYÜK GÜÇTÜR”

Seçim çalışmalarına kabir ziyareti sonrası start veren Uçhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, “Rahmetli annem Münevver ve Babam Kemal Acar'ın mezarlarını ziyaret ederek, seçim çalışmalarımıza ‘Bismillah’ diyerek başlıyoruz. Allah’ım Bizleri Annelerimizin ve Babalarımızın Razı Olduğu Kullarından Eylesin.  Uçhisar'ımıza hizmet etmiş, emek vermiş değerli büyüklerimiz başta olmak üzere Ahirete İntikal Etmiş Olan Tüm Geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan Rahmet Diliyorum. Dua, En Büyük Güçtür” dedi.

Anne ve Babasının mezarı başında dua eden Uçhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar önemli açıklamalarda bulundu.

DOĞRUNUN YANINDAYIZ

‘’Bizler doğrunun, hakkın, adil olanın ne olduğunu, nasıl çalışılacağını, nasıl çözüm üretileceğini, insanlara nasıl yaklaşılacağını yaşayarak gösteren büyüklerimizin evlatlarıyız.’’ diyen Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, ‘’Ben bugün ‘kamu görevi yaparken çayınızın yanındaki şekerden bile tasarruf edeceksiniz’ diyen, öğretmenlik görevi süresince tüm öğrencilerine eşit yaklaşıp hak geçmesin düşüncesiyle sınav kağıtlarını defalarca inceleyerek hakkaniyetle not veren bir babanın evladıyım. Kendi evladımıda böyle yetiştiriyorum. Devletin işinde devletin mumunu, kendi işinde kendi mumunu kullanan Hz.Ömer’i kendisine örnek alan bir babanın oğluyum. Bugüne kadar babama layık bir hayat sürmeye çalıştım. Bugünden sonra başkan olduğumda da babama layık bir şekilde Uçhisar'ımıza hizmet edeceğim.’’ diye konuştu.

Kazanan UÇHİSAR olacak!

Kabir ziyaretlerinin ardından seçim çalışmaları için start veren İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, "Geçmişimiz mirasımızdır, her zaman yaşatacağız. geleceğimiz umudumuzdur koruyacağız, Yaşamın sırrı sevmek unutmayacağız, başarının sırrı ise çok çalışmaktır bunu hiç aklımızdan çıkarmayacağız. Halkımızın duaları ve teveccühleri ile 31 Mart'ta kazanacağız ve UÇHİSAR'ımızı kalenin zirvesine taşıyacağız. Bu vesile ile tüm Uçhisarlı hemşehrileriminde Berat kandilini tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.