Nevşehir Belediyesi yaptığı projeler ve hizmetlerle Nevşehir’i değiştirmeye devam ediyor...

Nevşehir'in değişim serüveni 2004-2013 başlığıyla kitaplaştırılarak Nevşehir Belediyesinin çalışmaları ve hizmetleri anlatıldı...

Yapılan projeler ve hizmetlerle ilgili bilgi veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Nevşehir’in daha yaşanabilir bir kent olması ve gelişmesi için yoğun bir mesai ile çalışmaya devam ediyoruz. İlimizin her geçen gün geliştiğini, büyüdüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Ünver, “Biz Hacı Bektaş-ı Veli hazretlerinin adalet anlayışı ve insan sevgisi ile yaklaşık 10 yıldır Durmadan yılmadan Nevşehir için hizmet ediyoruz. Biz Nevşehir’de her zaman kişileri, olayları değil projelerimizi, hayallerimizi, hedeflerimizi konuşuyoruz. İşte bu yüzden her zaman ilimizi değiştirecek projeleri hayata geçiyoruz. Şimdiye kadar hayal edileni sizlerin gücüyle başardık Allah kısmet ederse sizlerle Hayallerin gerçekleşeceği Belediyecilik anlayışımız dahada büyüyerek devam edecek dedi. Ünver açıklamasında;

Şehirlerarası Otobüs Terminali,Alt Geçit,Köprülü Kavşaklar,324 yataklı Devlet hastanemiz,Hemen kentimizin her mahallesinde Çocuklarımız için parklar bahçeler, Tarihi dokusyla Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,H.Rasim Uzer Rehabilitasyon merkezi,Nevşehir konağı ve kültür park,Ahşap mimarisiyle bey konağı,Gül bahçe,Dağ evi gibi sosyal meknalar,Taziye evleri,Ahşap büfeler,Bilgisayar eğitim merkezi,Nevşehir'in En Önemli Çevre Sorunu Çözüme Kavuştu ve Atık Su Arıtma Tesisi Hizmete Sunuldu, Kapalı Otoparklı Çok Amaçlı Modern Pazaryeri, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi,Engelli vatandaşlarımız için yaptığımız akü istasyonları ,Borsa Kavşağı,Şehitlik,Geniş kaldırım ve çevre yollarına bağlantılı yollarımız,Avanos yolu üzerinde barış ve bisiklet yolu,Ürgüp yolu üzerine Şelale ve yürüyüş yolu,Türkiye de bir ilke imza atarak TSE belgeli,çağrı merkezi,2000 Evler mahallesine 2000 Evler Ticaret Merkezi,hepsi birer hayaldi, gerçek oldu.Bunlar sadece bir çırpıda sizlerle paylaştığım başlıklı hepsi birer AK Hizmetlerimiz...

5000 Kişilik Cami,Kur'an Bilimler Merkezi,İl Müftülük binası,imam hatip okulları,Dini ilim ve uygulama kampusu,Organik ürünler ve köy ürünleri pazar yeri,Yeni Nevşehir Belediye Sarayı,Oto parkı ile  Sosyal tesis ve alışveriş merkeziyle kentimize çok büyük bir kompleks kazandırmak için yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor..

Dünyanın en büyük yer altı kenti üzerinde projelendirdiğimiz çalışmalarında sonuna geliyoruz.Tamamlandığında Nevşehir marka kenti olgusunu tamamlayan büyük ve devasa bir projeyedaha inşallah imza atmış olacağız.
Yine avanos köprülü kavşağı ile Valilik önü kavşağında düşündüğümüz muhteşem bir proje de yine Nevşehirli vatandaşlarımız hizmetine suncağımız sürpriz ve heyecanlandırıcı bir proje olacağından kimsenin şüphesi olmasın.


 
“Sosyal belediyecilikte öncü olmaya devam edeceğiz...

Daha yapacak çok işimiz var. Biliyoruz ki Nevşehir için hiçbir şey hayal olarak kalmayacak.Nevşehir’i hem sosyal, hem de ekonomik yönden geliştirecek projelerle yolumuza devam edeceğiz.

“Sosyal belediyecilikte öncü olmaya karar verdik. Nevşehir’in sosyal yönden eksikleri var dedik, Han odası bey konağı,hanım konağı gibi çok sayıda mekanlar Halkımızın kaliteli vakit geçirebileceği bir ortam olarak hizmete açıldı. Özellikle kültürel mirasımızı yansıtan buram buram tarih kokan, Nevşehir’inhak ettiği mekanlarla buluşturduk hemşehrilerimizi.

“Doğru zamanda, doğru yerde, doğru adımlar atarak sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmetin en kalitelisini, en hızlı şekilde vermeye devam edeceğiz. Belediyecilik sadece yol, asfalt, park yapmak değildir; belediyecilik bir gönül işidir. Biz bu işe gönül verdik. Şehrin nabzını duyarak, insan sevgisiyle sosyal projeler üreterek hizmete devam diyoruz” dedi.