Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Ankara'ya giden FİB Haber.Com Genel Koordinatörü ve TİMBİR Nevşehir Kurucu Üyesi ve en son Sanayi Gazetesi'nin Nevşehir Temsilcisi görevine getirilen İbrahim Uysal, Sanayi Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi Nizamettin Bilici'yi ziyaret ederek, Nevşehir ve ülke ekonomisi hakkında istişarelerde bulundular.

Bu Gazetede tüm Nevşehirli yatırımcıların olması gerektiğini ifade eden Sanayi Gazetesi Ankara Temsilcisi Nizamettin Bilici, ileriye dönük gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Türkiye genelinde 81 ilde tüm sanayici ve yatırımcı iş insanlarına ve başta Bakanlık olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara dağıtılan Sanayi Gazetesi'nin abonelerine sağladığı katkıları anlatan Bilici, Nevşehirli tüm sanayicileri Türkiye yatırım rehberinde yer almaya davet etti.

NEVŞEHİR TÜRKİYE YATIRIM REHBERİ'NDE...

Organize sanayi bölgeleri, teknoloji geliştirme bölgeleri, serbest bölgeler ve endüstri bölgelerine dair yatırımlarla ilgili merak ettiğiniz ne varsa hepsi ve daha fazlası TURKIYE YATIRIM REHBERİ 'nde...

YILLARCA MASALARDA KALACAK KAYNAK OLARAK GÖSTERİLECEK BU EŞSİZ ESERDE şimdiden yerinizi ayırtın...

Sanayi Gazetesi Nevşehir Bölge Temsilcisi

İbrahim Uysal

[email protected]

Gsm: 0532 627 28 74