Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Nevşehir Göre yolu üzerindeki Mostar Köprüsü devamında yer alan 150 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapılacak ve Türkiye’nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacak olan Nevşehir Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, içerisinde millet kıraathanesi, sosyal donatıları, spor alanları ve parklarıyla hizmete açılacak olan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, yaklaşık 150 bin metre karelik alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Fidan yetkililerden bilgi aldı.

Nevşehir’in adeta çehresini değiştirecek olan Millet Bahçesi tamamlandığında içerisinde; süs havuzu, otopark, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, seyir terasları, aromatik bahçe ve meyve bahçesi, etkinlik alanları, bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, çim ve beton oturma tepeleri, çocuk oyun alanları, adrenalin parkı, millet kıraathanesi, kafeler, piknik ve barbekü alanları alanı bulunacak.