Yanar, 14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekilliği seçimleri için dur durak bilmeden çalışıyor.

Yanar, Ürgüp ilçe merkezi, Ürgüp TOKİ evleri, Ürgüp EVKA evleri, Ortahisar Kasabası, Başdere, Akçaören, Yeşilöz, Şahinefendi, Taşkınpaşa ve İbrahimpaşa köylerine adeta çıkarma yaptı.

Ziyaretler kapsamında Yanar’a Ürgüp merkezde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,  Ortahisar Kasabasında Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ve ziyaretlerinde genelinde ise Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Çelebi eşik etti. 

Gittiği her noktada büyük teveccüh gören Yanar, vatandaşların her biriyle tokalaşıp sohbet etti.

Yanar ziyaretler kapsamında yaşlısından gencine, küçüğünden büyüğüne büyük sevgi gösterisine mazhar oldu.

Yanar “Cumhurbaşkanımız ve Ak kadrolarımızın sahada yaptığı başarılı çalışmalarımızı her bir bireyimize anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ak Partili teşkilatlarıyla birlikte uzun süredir sahada kapı kapı, ev ev dolaşıp ziyaretler yaptıklarını söyleyen Yabar, “Seçim çalışmalarımız kapsamında çok sıcak ve samimi geri dönüşler alıyoruz. Bu şehirde yaşayan herkese ulaşmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun liderliğinde Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolarla her zamankinden daha fazla çalışarak ülkemizi daha muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak çalışmalar yapacağız. Bütün gençlerimizi ve vatandaşlarımızı bu kutlu yola oy vermeye ve destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

yanar2yanar3