14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için adayların esnafları ve vatandaşları ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar, seçim ziyaretleri kapsamında Lale Sanayi 1., 2., 3., 4. Ve 5. Blokta bulunan dükkanları ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde özellikle de sanayi esnafından büyük destek gören Yanar, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığını, Ağır Ceza Başkanlığı ve Nevşehir Baro Başkanlığını ziyaret ederek niyetinin halis olduğunu ve Nevşehir’e hizmet etmek istediği için milletvekili adayı olduğunu ifade etti. Adliye binasında bulunan bütün birimleri ve Askerlik Şubesi başkanlığını ziyaret eden Yanar, Hükümet konağı karşısında bulunan sigortacıları ve esnaflar ile Diriliş caddesinde bulunan İşhanlarını ziyaret ederek vatandaşlardan oy istedi.

Günün diğer saatlerinde Traktörcüler sitesi karşısında bulunan vinçcileri ziyaret sonrası Gülşehir’e hareket eden Yanar, muhalif düşünen ve ilk defa oy kullanacak seçmenlerin evlerini ziyaret ederek neden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeleri gerektiğini anlattı. 

Yanar seçim ziyaretleri kapsamında “Sizin duanız desteğinizle sayın Cumhurbaşkanımız inşallah yeniden Cumhurun başında olacak” diye konuştu.

Sonrası diğer Ak Partili milletvekili adayları ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar, Devlet Hastanesinin bütün birimlerini, Sağlık İl Müdürlüğünü ziyaret edip hemşirelerin gününü kutladı.

Hastane etrafında bulunan esnaflardan oy isteyen Yanar, Blok Bims fabrikası yöneticileriyle bir araya gelip çalışanlarla sohbet etti ve yapılacak yatırımları ve kazanımları anlattı.

Akşam saatlerinde muhalif seçmenlerle birebir sohbetler yapan Yanar, Dolmuşçularla bir araya gelerek ülkemize ve Nevşehir’e kazandırılacak yatırımları ve projeleri anlattı. Yanar, günün sonunda Kavak Kasabasında planlanan kahve toplantısına katılarak Kavak seçmeninden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak kadrolara oy istedi.