Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından sosyal dernek anlayışıyla sosyal İnceleme sonucunda belirlen İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına sünnet elbisesi dernek tarafından hediye edildi. 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal YILDIRIM sosyal inceleme sonucunda belirlen İhtiyaç sahibi aileler bizleri arayarak çocuklarının sünnet olacağını sünnet elbiselerin olmadığını bizlere ilettiler; dernek çalışanların gayreti ve hayırseverin yardımıyla geleceğimiz, umudumuz ve ikbalimiz olan çocuklarımızın yüzlerin gülmesine vesile olduk. 

YILDIRIM: Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı; Yetim giydirme, Bir Kap Bir Kalp Sıcak yemek faaliyetleri, Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları, Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması, Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri, Su Kuyusu Faaliyetleri, Müslüman ülkelere yardım faaliyetleri Suriye’de Briket ev faaliyetlerini düzenli yapmaktayız. 

YILDIRIM: Hayırseverlere seslenerek Sizler de fitre, zekât ve bağışlarınızı Derneğimize yaparak Türkiye ve dünyadaki milyonlarca ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmeye vesile olabilirsiniz.