Nevşehir'de her iki kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan, Kulak Yokluğu’ (Microtia) hastası olarak dünyaya gözlerini açan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan’ın kulağının duyabilmesi için artık sadece 42 bin dolara ihtiyacı var.

Nevşehirli Mustafa Efe için şimdi yardım zamanı...

Nevşehirli Mustafa Efe Özcan, kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya geldi. Tedavisi için sosyal medya üzerinden bağış kampanyası başlatan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan’ın Anne ve babası FİB Haber Merkezini ziyaret ederek; İmtiyaz sahibi İbrahim Uysal ile de bir süre görüştü.

Nevşehirli Minik Mustafa Efe'nin annesi Funda Özcan ve babası Aşir Özcan evlatları için başlattıkları "Lütfen Mustafa Efe'ye kulak verin" kampanyasında şuana kadar hayırsever vatandaşlarımız tarafından ilk kulak ameliyatı için gerekli miktarın toplandığını, ikinci kulak ameliyatı için ise 42 bin dolar eksiklerinin olduğunu söyledi.

Hayalimiz için uçuyoruz...

Allah nasip ederse, bu büyük hayalimiz için 13 Mart'ta Amerika'ya uçacaklarını ifade eden Özcan ailesi, evlatları Mustafa Efe Özcan için adeta seferber olan Nevşehir halkımıza gerek maddi manevi gerekse dualarıyla destek olan herkeze teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun" dedi.

İlk ameliyat için gerekli tutarın toplandığı fakat ikinci kulak ameliyatı için eksikleri kaldığını ifade eden aile, kalan miktar içinde yardımsever halkımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

Ailenin evlatları için başlattığı "Lütfen Mustafa Efe'ye kulak verin" kampanyası için tüm Nevşehir vatandaşlarımızı minik yavrumuza destek olmaya davet ediyoruz...

Minik Mustafa Efe için gerekli yardım toplanınca yavrumuz kulağına kavuşabilecek ve duayabilecek inşallah. Artık bu hayal için son bir gayret ile vicdanın şehri Nevşehir elbet bunu başarır. Yardımların duyulması için paylaşımlarınız çok önemli, haydi güzel memleketimin güzel insanları hep birlikte el ele verelim yavrumuzu ve ailesini mutlu edelim.

Nevşehirli Mustafa Efe Özcan Diyor ki;
Nevşehir
Merhaba
Ben Mustafa Efe 2 kulak microtia ile dünyaya geldim sizin desteğinize ihtiyacım var.
Link ⬇️
taplink.cc/mustafaefekulaklarinakavussun