Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş ihtiyacı olan engelli ve yaşlılara çağrıda bulundu.

Tekerlekli sandalye ve yürüteç ihtiyacı olan bize ulaşsın....

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ihtiyaç sahibi Engelli ve Yaşlılara tekerlekli sandalye ve yürüteç bağışı için kolları sıvadı ve ihtiyacı olanlar bize ulaşsın diyerek çağrıda bulundu.
Dernek başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada; Derneğimize ulaşan tekerlekli sandalye ve Wolker talepleri doğrultusunda yaptığımız çalışmaların sonucu olarak toplanan ürünler ihtiyacımızdan fazla gelmesi sebebiyle elimizdeki mevcut olan tekerlekli sandalye, tekerlekli yürüteç, tekerleksiz yürüteç ve çeşitli kanidyen ve koltuk deyneği gibi medikal ürünleri Nevşehir Merkezde yaşayan ve alım gücü düşük olan engelli ve yaşlılarımıza bağış yapmak üzere çağrıda bulunmaya karar verdik ve dernek olarak hiç kimse yatağa bağımlı kalmasın, hiç kimse mağdur kalmasın diyerek tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
Derneğimiz kurulduğu günden bu yana engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere her konuda ve alanda yardım ediyor ve etmeye devam edecektir.
Bizleri bu kutsal görevde yalnız bırakmayan tüm hayırsever ve yardım eden dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.
Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş
Tlf : 0507 391 9007