Nevşehirli başarılı iş insanı ve sektörünün başarılı markalarından Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, beraberinde Yuva Köyü Derneği Başkanı Uğur Tekin ile birlikte Nevşehir'in en çok takip edilen internet haber gazetesi FİB Haber Merkezine ziyarette bulundu.

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal tarafından ağırlanan Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu, İlimiz ve Bölgemizde yaşanan tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan sürekli olarak takip ettiklerini ifade etti. Tam bir Nevşehir sevdalısı olan Eroğlu, memleket üzerine koyu bir sohbet yaptılar. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da; "Bizde İstanbul'da yaşayan, Nevşehirli değerli gurbetçimiz Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu ve Yuva Köyü Derneği Başkanı Uğur Tekin'e ziyaretleri için teşekkür ediyor, memleketimize katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz. " dedi.