Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi'nin Nevşehir'de düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Nevşehirli hemşehrimiz Uçak Mühendisi Tarık Kesekçi bugün Nevşehir’de toprağa verildi.

Burada aileye başsağlığı dileklerini ileten Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, uçak mühendisi Tarık Kesekçi'nin babası Uzm. Dr. Salim Kesekci, annesi, ağabeyleri Ömer ve Mustafa Kesekci ve diğer aile fertleriyle yakından ilgilendi.

Gül; "Genç bir akıncıyı Nevşehir’den dualarla ebedi aleme yolcu ettik... Tarık Kesekçi'ye ve aynı kazada vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Kabirleri nur, ruhları şad olsun." dedi.

Merhum Tarık Kesekci için okunan dualara eşlik eden Gül'ün ziyaretinde, Baykar T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İHH Genel Başkan Yardımcıları Sait Demir ve Yavuz Dede, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir'den Belediye Başkanları, daire müdürleri kurum amirleri, STK temsilcileri ile Kesekci'nin mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaşlarda yer aldı.

Nevşehirli Hemşerimiz Uçak Mühendisi Tarık Kesekçi’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.