31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi (YRP) Uçhisar Belediye Başkan adayı İsmail Baş, "İpi göğüsleyen biz olacağız." dedi.

FİB Haber’in sorularını cevaplayan Yeniden Refah Partili İsmail Baş, “31 Marta kadarda aktif olup, vatandaşımıza ulaşacağız. Yapacaklarımızı, planlarımızı ve projelerimizi anlatmaya gayret göstereceğiz. İddialıyız ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Tabi bunu ilk başta rabbim nasip edecek, vatandaşımız teveccüh edecek. Milli görüş çizgisiyle Yeniden Refah Partisi'ni Uçhisar'a taşımaya kararlıyız. Bu noktada biz şansımızın yüksek olduğuna inanıyoruz, başaracağız inşallah." dedi.

İsmail Baş: "Kazanan Uçhisar olacak!"

“Allah’ın İzni İle Kazanan Uçhisar olacak” sloganı ile seçim çalışmaları yapan Yeniden refah Partisi Uçhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Baş “Seçimler boyunca halkımızla iç içe olacağız. Gitmediğimiz yer, kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Allah’ıma şükürler olsun ki bizlere karşı olan teveccüh çok fazla. Vatandaşımız bizi bağrına basıyor.” diye konuştu.   

İsmail Baş kimdir?

YRP Uçhisar Belediye Başkan adayı İsmail Baş, 1967 Uçhisar doğumlu olup, muhafazakâr bir ailenin ilk çocuğu olarak Uçhisar’da dünyaya geldi. İlk ve orta okulu kendi kasabasında tamamladı.  AK Parti’nin beldesinde kurucu başkanlığını yaptı. 
Uçhisar’da esnaflık yapan İsmail Baş, Evli ve 3 çocuk babası.

Editör: Fikret Capacı