Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanı Abdulgani Altınışık, hafta sonunda gerçekleştirilen ve Dr. Fatih Erbakan’ın yeniden genel başkanlığa seçildiği kongreye Nevşehir’den 500’e yakın partilinin katıldığına dikkat çekti.  

Kongre sonrasında yaşanan trafik kazasında yaralananlara acil şifalar temennisinde de bulunan YRP İl Başkanı Altınışık, “Hafta sonunda gerçekleştirdiğimiz 2. Olağan kongremizde Sayın Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yeniden genel başkanlığa seçildi. Genel Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz. Ayrıca kongre sonrası yaşanan trafik kazasında yaralanan partililerimize de acil şifalar diliyoruz. Kongre salonunu hınca hınç dolduran tüm Partililerimize, Nevşehir’imizden kongremize katılım sağlayan tüm il, ilçe başkan ve yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Hiçbir Zaman Abd’de, İngiltere’de İcazet Arayışımız Olmamıştır! 

Altınışık, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, 2. Olağan Büyük Kongremizde yaptığı seçim manifestosu niteliğindeki açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak bizim ittifakımız milletimizledir. Biz yolu Amerika’dan geçmeden iktidar olmuş Millî Görüş hareketiyiz. Biz, kuvvet ve kudret sahibi Amerika değil, Cenab-ı Allah’tır inancındayız. İkinci kırk yılda da yolumuz Amerika’dan geçmeden iktidar olacağız inşallah. Yeniden Refah Partimizin hiçbir zaman Amerika’da, İngiltere’de icazet arayışı olmamıştır” dedi. 

Partinin 2. Olağan Büyük Kongresinin Ankara Spor Salonu’nda salonda ve dışarıda on binlerce teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleştirildiğini söyleyen YRP İl Başkanı Abdulgani Altınışık, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Mücahit Erbakan” sloganları eşliğinde geldiği vatandaşların sabahın erken saatlerinden itibaren hınca hınç doldurduğu salonda kurulan platformda partilileri selamladı. Konuşmasında Türk siyasi tarihinin en kalabalık kongresini gerçekleştirdiğimizi belirten Genel Başkanımız, “İçeride ve dışarıda mahşeri bir kalabalık var. Burada salonlara sığmayan Millî Görüş Erleri, ‘Millî Görüş ikinci kırk yılda da yanardağ gibi patlıyor' diyor. ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, artık bu bozuk düzen böyle gitmeyecek’ diyor. ‘Ey Zalimler, Ey Irkçı Emperyalistler bundan böyle korkun bizden’ diyor. Tüm ezilenlere, ‘üzülmeyin, mahzun olmayın, biz geliyoruz’ diyor… Yeniden Refah iktidarı yakındır, kurtuluş yakındır diyor” şeklinde konuştu. 

Kongremizle birlikte seçim startını da fiilen vermiş olduk 

Başkan Altınışık, “Millî Görüş hareketinin banisi merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı sonrasında yaşanan gelişmeler sonucunda ortaya çıkan Millî Görüş’ün siyasi alandaki temsil sorunun 23 Kasım 2018’de Yeniden Refah Partisi’nin kurulmasıyla sona erdiğinin söyleyen Genel Başkanımız Erbakan, şu açıklamalarda bulundu: “Bizler, Millî Görüşçüler olarak, siyaseti makam ve rakam için değil Allah rızası için yapıyoruz. Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapıyoruz. 7 milyar insanın dünya ve ahiret saadeti için siyaset yapıyoruz. Yeniden Büyük Türkiye öncülüğünde, aynen ecdadımızın yaptığı gibi, yeryüzünde adil bir nizamı hâkim kılmak için siyaset yapıyoruz. Kongremizle birlikte seçim çalışmalarımızın da fiilen başladığını buradan ilan ediyorum ve aziz milletimize sesleniyorum: Artık çare var, artık hayrın kendisi var, artık Yeniden Refah var. Artık ehven-i şerlere mahkûm değiliz. Hak geldi, batıl zail oldu. Su göründü, teyemmüm bozuldu. Buradan açıkça ilan ediyorum ki; metalleri yorulmuş, boyaları dökülmüş, artık bu ülkeye verecek bir şeyi kalmayan iktidarın emeklilik zamanı gelmiştir. Su görünmüş, teyemmüm bozulmuştur. Altı benzemezin bir araya gelmeye çalıştığı 'masa başındakiler' ile iktidarda bulunan 'kasa başındakiler'in aziz milletimize umut olamadığı aşikârdır” İfadelerinde bulundu.