Kapadokya Haberleri

kapadokya haberleri ve güncel kapadokya gelişmeleri, kapadokya ile ilgili tüm video, kapadokya fotoğrafları ve kapadokya haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

NEVÜ’nün NERO paydaşlığında Profesyonel Turist Rehberlerine ‘Kapadokya Bölgesi Doğal ve Kültürel Miras Uzmanlaşma Eğitimi’ Başarıyla Tamamlandı.

Genel

Türkiye'nin ilk sessiz pazarı Nevşehir'de hayata geçti. Nevşehir'de Kapalı pazar yerine gelen vatandaşlar gürültüden uzak keyifle alışverişlerini yapıyor.

Magazin

Hizmet emekçileri ve etkinlik sektörünün temsilcileri Nevşehir Kapadokya'da Ulusal Etkinlik Haftası kutlamalarıyla moral ve motivasyon buldu.

Turizm

Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, Nevşehir basın mensuplarıyla bir araya gelerek bölgede devam eden ve tamamlanan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Turizm

Dünya'nın en "Romantik" şehirleri belli oldu.  Listenin ilk sırasında Türkiye'den Nevşehir, Kapadokya Bölgesi ile yer aldı.

Çevre

Nevşehir il genelindeki ağaçlık alanlarda görülen ökse otu; başta kayısı, badem, elma, armut, ceviz, erik, olmak üzere bir çok ağaca...

Röportaj

Kayakapı Premium Caves Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya’nın 2023 sezonunu değerlendirerek 2024 yılına ilişkin beklentilerini paylaştı.

Nevşehir'de Bugün

Kapadokya Bölgesini en etkin bir şekilde tanıtmak için 27. EMITT 2024 fuarına katılan Nevşehir Valiliği, Destinasyonlar dalında ‘27. yıl Onur...

Turizm

UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan Kapadokya, Dünyanın En Büyük 5. Turizm Fuarı EMITT 2024'de Kapılarını Açtı...

Turizm

Kapadokya, Nevşehir Valiliği öncülüğünde, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası 2024 Turizm ve Seyahat Fuarına (EMİTT)...

Nevşehir'de Bugün

Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi  Ali Fidan başkanlığında, turizm sektörü temsilcilerinin katılımıyla "Turizm Master Planı Toplantısı" yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu