Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT),  6 Şubat'ta TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Kapadokya, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek dünya'nın 5. büyük turizm fuarı olan Uluslararası 2024 Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT)'ında yerini aldı.

Fuara, Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kapadokya Alan Başkan Yardımcısı Yunus Başar, NTSO Başkan Yardımcısı Habil Uluer, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, İlçe ve Belde Belediye Başkanları katılım gösterdiler.

Fuarın açılışı İstanbul Valisi Davut Gül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, EMITT Fuar Direktörü Hacer Aydın, TÜROFED Başkanı Erkan Yağcı olmak üzere çok sayıda turizmcinin katıldığı kurdele kesme töreniyle gerçekleştirildi.

Kapadokya, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ve bu yıl 27’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kapadokya Alan Başkanlığı öncülüğünde, belediyeler ve turizm birlikleri tarafından dünyaya tanıtılıyor.

Kapadokya Alan Başkanlığı koordinasyonunda, katılımın sağlandığı EMİTT 2024 fuarına, Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Gülşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Hacıbektaş Belediyesi, Avanos Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Göreme Belediyesi, Uçhisar Belediyesi, Nar Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB), NTSO, KAPTİD desk açtı.

Kapadokya, Hall 7’de, 7181 numaralı stantta misafirlerini ağırlıyor 

6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Turizm Fuarı'nda Kapadokya ile özdeşleşen dev bir sıcak hava balonu ve çömlek yapımı deneyim alanıyla ziyaretçilerin dikkatini çeken stantta, tüm paydaşlar Kapadokya’nın tarihi kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtıyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’i, her yıl 40 bine yakın sektör profesyoneli ile dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turist ziyaret ediyor.  

95 ülkeden 595’den fazla katılımcı yer alacağı fuarda "Seyahat Trendleri", "Sağlık Turizmi", "Sorumlu Turizm" ve "Seyahat Teknolojileri" konuları işlenecek.

EMITT 2024'deyiz! Kapadokya alan Başkanlığı'ndan fuara davet…

Turizm sektörünün tüm ulusal ve uluslararası paydaşlarının sürdürülebilir iş birlikleri oluşturacakları EMİTT’te siz değerli misafirlerimizi Kapadokya standında ağırlamaktan onur duyarız. 

Tarih: 06-09 Şubat 2024, Salı

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi. Hall 7/Stant 7181