Kapadokya'nın en gözde Turizm merkezlerinden Göreme'de hizmet veren Keyif Restaurant yerli yabancı konuklarına unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşattı.

Hazırladığı ışık gösterileri, sahne şovları ve eşsiz lezzetleri ile misafirlerine çok özel anlar yaşatan Keyif Restaurant hem misafirlerine hem de sokağa taşan Kapadokyalılara sıradışı bir gece yaşattı.

Keyif Restaurant, Kapadokya'da yeni yılın gözdesi oldu

Bu yıl da geleneksel olarak Keyif Restaurant'ta, yeni yıl büyük bir coşkuyla karşılandı.

İşletmeciler Çağrı PEKSARI ve Hüseyin Avni KILIÇ, aylar öncesinden başlayan rezervasyon sürecinde, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatma sözü vererek özel hazırlıklar yaptılar. Restoranın özel salonları ve terası, farklı konseptlerde donatılarak muazzam bir atmosfer oluşturuldu.

2024, geçmiş yılın olumsuzluklarını geride bırakmak ve unutmak adına bir fırsat olarak görülüyor. Çağrı Peksarı ve Hüseyin Avni KILIÇ: "Yeni yılın, sevdiklerimize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini, ayrıca tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olmasını ve tüm turizm camiasına ve ülkemize iyi bir yıl diliyoruz." dedi.

Keyif Restaurant ekibi, özel gecede misafirleriyle birebir ilgilenerek, geceyi daha da özel kıldı. Mutfak şefinin özenle hazırladığı lezzetler, görsel şölenler eşliğinde sunuldu ve gece unutulmaz kılındı.

Bu eşsiz organizasyon, Kapadokya'nın gözde mekanlarından Keyif Restaurant'a tam not aldırdı.

Keyif Restaurant

Adres: Aydınlı Orta Mahalle Belediye Caddesi No: 9/5, Göreme, Nevşehir, Turkey

GSM: 0 532 700 22 21

WEB: keyifrestaurant.com

İnstagram: keyifcappadocia

Kapadokya'nın vazgeçilmez adresi olan Göreme Keyif Restorant bölgede sunduğu restaurant hizmetinin yanı sıra Catering & Event hizmeti ve toplu yemek hizmeti ile de vatandaşlarımızın hizmetindedir.

İşte Keyif Restaurant'ta yılbaşı gecesinde misafirler muhteşem lezzetler ve sınırsız eğlenceyle coşarak unutulmaz karelere imza attı.