Göreme Haberleri

Göreme haberleri ve güncel Göreme gelişmeleri, Göreme ile ilgili tüm video, Göreme fotoğrafları ve Göreme haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bu yıl on birincisi düzenlenen 11.Uluslararası Kapadokya Halk Dansları Müzik Festivali başladı.

Nevşehir'de Bugün

Göreme Belediyesi, EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye - Hollanda maçı içinCumartesi günü Göreme İlkokulu Bahçesinde dev ekran kuracak.

Turizm

Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir'de Uçhisar, Göreme, Ortahisar ve Ürgüp’teki kaçak ve doğaya uygun olmayan yapıların yıkımına devam ediliyor.

Turizm

Türkiye'nin En Büyük Turizm Platformu Go Türkiye, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin doğal "seyir terası" Uçhisar Kalesi'ni paylaştı!..

Turizm

Nevşehir'in Göreme beldesinde ilk kez düzenlenen Marathon Des Sables (MDS) `Kapadokya Çöl Maratonu`nda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Özel Haber

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bu akşam saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şişkin ay kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Genel

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Aşıklar tepesi mevkiinde bir otomobil otel avlusuna uçtu. Kazada iki kişi yaralandı.

Turizm

Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir'de Uçhisar, Göreme, Ortahisar ve Ürgüp’teki kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor.

Turizm

Kaçak ve imara aykırı yapılaşma geçit vermeyen Kapadokya Alan Başkanlığı Nevşehir il genelinde kaçak yapılaşma ile mücadelesini sürdürüyor.

Spor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Fred sezonun bitmesinin ardından tatil için geldiği Kapadokya'da sıcak hava balonuna bindi.

Turizm

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 28 Mayıs 2024 Salı (bugün) Nevşehir'e geliyor. İşte Bakan Ersoy'un Nevşehir, programı:

Yerel

En son 6 yıl önce 2018 yılında düzenlenen Cappadox festivali, 23-26 Mayıs tarihleri arasında Uçhisar kasabasında yeniden düzenleniyor..

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu