Merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Özkonaklılar Derneği ÖZKONDER'in Miniatürk 'de düzenlediği kahvaltıda hemşerileriyle buluştu.

Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin hemşehriler arasında kaynaşmaya katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğu geleneksel kahvaltı organizasyonu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Dernek Yönetim Kurulu üyeleriyle çok sayıda Özkonaklı gurbetçilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kahvaltı sonrası yapılan dua ardından dernek sorunlarıyla ilgili görüşmelere de yer verildi. Dernek başkanı Enver Göçek dernek çalışmaları ileri ilgili bilgiler verdi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz kahvaltıda yaptığı konuşmasında, "Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin İstanbul’da düzenledi programda hemşerilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik. Medeniyetlerin beşiği kadim şehrimiz Sevdamız Nevşehir için nerede olursak olalım birlikte çalışacağız" dedi.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli de, Özkonak konusunda bilgiler aktardı, dernek yönetiminin sorularını cevapladı.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'de açıklamasında; Bu tür organizelerde amacın gurbetteki hemşehrileri bir araya getirmek, üzüntü ve sevinci paylaşmak, dayanışma ruhunu artırmaktır.  Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Özkonder Derneğine, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Enver Göçek 'e, AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'a, Tüm katılımcılara ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

İstanbul Özkonaklılar Dernek Başkanı Enver Göçek, Nevşehir ve Özkonak'ta yaşanan güzel gelişmelerden dolayı Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ve Başkan Yürekli'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.