Şehri karış karış gezen ve her kesime dokunan MHP adayı Adnan Doğu, Sanayicilerin umudu olmayı başardı. 
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Adnan Doğu son günlerde açıkladığı projeler ile dillerden düşmüyor. “Her kesim için bir projemiz var” diyen Adnan Doğu, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin de “Nevşehir için ne gerekiyorsa yapacağız” talimatı ile yola çıkarak insanların yüreğine su serpmeye başladı. Öğrenciler, emekliler, asgari ücretliler için projelerini yayınlayan Doğu, şimdi de Sanayiciler ile bire bir görüşerek sorun çözümü için fikirlerini anlatıyor. 
Göreve gelmeleri durumunda “yaptık- yapacağız” gibi söylemler ile kimseyi oyalamayacaklarını ifade eden Doğu, sanayi konusunun çözümü için kooperatif düşüncelerinin olduğunu dile getirdi. 
Her esnaf ziyaretinde bunu en ince ayrıntısına kadar anlatan MHP’nin Adayı Doğu, “Bu şehir bizim, bu şehir hepimizin. Makam ve mevkiyi bir kenara koyup tüm kalbimle söylüyorum; bizler bu şehirde doğup büyümüşsek, göreve geldiğimizde de bu şehre hizmet etmek zorundayız. Ben bu şehirde doğdum ve bu şehirde toprağa gireceğim. Unutmayalım şehir kazanırsa biz kazanırız.” dedi.